Szálláshelyek

Hollóköves Vendégházak

Az Ófalu szívében, közel a világörökségi látnivalókhoz találhatóak meg az eredeti parasztházakban kialakított Hollóköves Vendégházak. Házaink mindegyike egyedi, hiszen más-más család alakította így. Mi pedig a mai kor igényeihez igazodva alakítottunk ki a felhőtlen pihenéshez és az igazi hollókői élményekhez leginkább illő vendégházakat. 

Rákóczi12

Szaunával, melegvizes dézsával felszerelt vendégházunkban max.6 fő otthon érezheti magát Hollókőn!

Castellum Hotel Hollókő

A Castellum Hotel Hollókő**** nem „csupán” egy wellness szálloda. Aki nálunk megszáll, az a szálloda modern, kényeztető szolgáltatásai mellett, a környék mesés panorámájában gyönyörködve, majd az Ófaluban sétálva, egyidejűleg átélheti a varázslatos, világörökségi falu védett, palóc stílusú házainak időtálló harmóniáját…

Szira Porta

A Szira Porta szeretettel várja a Vendégeket a hollókői ófalutól mindössze 3 percnyi sétára. A világörökségi helyszín és a rendezvények kényelmesen megközelíthetők, mégis nyugodt környezetben töltheti szabadidejét, pihenését.

Tugári Vendégház

Szeretettel várom, az Ófalu és Újfalu határán, helyi nevén a “Tugáron” található palóc portámba, mely  egy csendes mellékutcában, pár perc sétára található a falu nevezetességeitől

Tugári Kisház

A Tugári Kisház a Rákóczi út elején, a Kéktúra útvonal közelében található. Teljes belső felújításon átesett, modern belsővel és hagyományos külsővel rendelkező palóc ház, két hálószoba, fürdőszoba, 2 WC, felszerelt, gépesített konyha várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat, vagy a túrázás közben megpihenőket. A férőhelyek száma: 2-8 fő.

Kégli Apartmanok és Fürdőház

Idilli apartmanok és fürdőház a pihenni vágyóknak Hollókő Ófalujában.

Lankás Vendégház

A Lankás Vendégház 5 fő részére biztosít kényelmes férőhelyet. Önálló, két szobás házikó, közel az Ófaluhoz. Konyhája jól felszerelt, önellátásra alkalmas. Reggeli opció megoldható. Kisállat egyeztetés szerint csatlakozhat. Szeretettel várunk családokat, túrázókat, barátokat, zarándokokat. 

Széchenyi 2020 logó
Széchenyi 2020 logó